Майстер-клас «Цифрова трансформація охорони здоров’я. Електронна охорона здоров’я. Виклики та перспективи» у рамках БПР Центру тестування МОЗ України
Майстер-клас «Цифрова трансформація охорони здоров’я. Електронна охорона здоров’я. Виклики та перспективи» у рамках БПР Центру тестування МОЗ України
Додано:03/10/2023

Вельмишановні колеги !

Запрошуємо Вас взяти участь у майстер-класі «Цифрова трансформація охорони здоров’я. Електронна охорона здоров’я. Виклики та перспективи», який відбудеться 25 жовтня 2023 року на платформі ZOOM початок о 14:00; закінчення – 17:00.         

Метою проведення майстер-класу є формування у слухачів теоретичної основи та підвищення цифрових компетентностей для розуміння цифровізації та цифрової трансформації сфери охорони здоров’я. Довести невідворотність і обов’язковість цифрової трансформації вказаної вище галузі та її ролі в реформуванні, а також розбудові пацієнтоцентричної її моделі.

Анотація заходу. Під час майстер-класу слухачі ознайомляться з передумовами цифрових зрушень в світі,  розвитком цифрового напряму в охороні здоров’я, світовими тенденціями та трендами цифровізації галузі охорони здоров’я. Електронна охорона здоров’я та електронна системи охорони здоров’я України. Методологічна архітектура електронної системи охорони здоров’я (ЕСОЗ). Інформаційна модель ЕСОЗ. Місце і роль ЕСОЗ в реформуванні охорони здоров’я, клінічні та управлінські інструменти. Пацієнто-центричні цифрові сервіси ЕОЗ

Захід розраховано на управлінців охорони здоров’я всіх рівнів, керівників закладів охорони здоров’я, лікарів всіх спеціальностей, медичних і практичних психологів державних закладів сфери охорони здоров’я та приватних медичних центрів.

Для підтвердження участі у майстер-класі просимо зареєструватися, надіславши заявку на електронну адресу: nanvuz@ukr.net (форма додається).

Майстер-клас проводить кандидат медичних наук, доцент кафедри менеджменту охорони здоров’я Національного медичного університету ім. О.О. Богомольця, член міжвідомчої робочої груп МОЗ України з розбудови телемедицини в Україні; керівник напряму з розбудови телемедицини, провідний аналітик ДП «Електронне здоров’я» ТЕРЕНТЮК Вадим Георгійович.

Участь у майстер-класі платна – 450 грн з особи, які слід сплатити на розрахунковий рахунок – найменування отримувача: ГО «НАН ВО УКРАЇНИ», код одержувача: 35138443. Рахунок отримувача у форматі відповідно до стандарту IBAN: UA383052990000026006046708017. Назва банку: АТ КБ «ПриватБанк». Призначення платежу: «Організаційний внесок за участь у майстер-класі від ПІБ».

* Для військових фахівців захід безкоштовно.

        Реєстрацію на захід відкрито з 04.10.2023 р. до 24.10.2023 року включно.

Зареєстровані учасники майстер-класу, які сплатили за його участь, отримають посилання на онлайн-зустріч 24.10.2023 р., а також відповідний сертифікат із зазначенням 10 балів БПР, провайдер № 1407.

Координатор: Тетяна Володимирівна Товалович, контактна електронна адреса: n­­­­­­­­­­­­­­­­­­anvuz@ukr.net, тел.: +380977084368

 

Інформаційне повідомлення (завантажити)

Картка заходу (завантажити)

Форма заявки (завантажити)

  • Майстер-клас «Цифрова трансформація охорони здоров’я. Електронна охорона здоров’я. Виклики та перспективи» у рамках БПР Центру тестування МОЗ України
 

Шановні користувачі, з метою уникнення розповсюдження спаму та реклами, просимо Вас авторизуватися через профіль в соціальних мережах.

Це не займе багато часу, та не потребує заповнення жодних форм. Дякуємо за розуміння!

Увійти використовуючи пофіль:
Створення сайту: DoSites.Net
На початок сторінки Карта сайту