Майстер-клас «Синдром подразненого кишечника: діагностика і лікування» у рамках заходів БПР Центру тестування МОЗ України
Майстер-клас «Синдром подразненого кишечника: діагностика і лікування» у рамках заходів БПР Центру тестування МОЗ України
Додано:31/10/2023

Вельмишановні колеги!

Громадська організація «Міжнародна академія освіти і науки» запрошує Вас взяти участь у майстер-класі «Синдром подразненого кишечника: діагностика і лікування», який відбудеться 10.11.2023 року на платформі ZOOM, початок о 10:00 (3 академічні години).

Реєстрацію на захід відкрито до 09.11.2023 року включно.

Для підтвердження участі у майстер-класі просимо зареєструватися, надіславши заявку на електронну адресу: maon@ukr.net (форма додається).

Участь у майстер-класі – 300 грн, які слід сплатити на розрахунковий рахунок: найменування отримувача: ГО «МАОН», код отримувача: 40486274, рахунок отримувача: UA243052990000026004046707076, назва банку: АТ КБ "ПРИВАТБАНК".

Призначення платежу: «Організаційний внесок за участь у майстер-класі від ПІБ».

Для військових лікарів – даний захід БПР безкоштовно.

Майстер-клас проводить докторка медичних наук, професорка, академік  і віцепрезидент ГО «НАН ВО України» та ГО «МАОН» Мойсеєнко Валентина Олексіївна.

Анотація заходу: Римські критерії неодноразово торкалися питання діагностики синдрому подразненого кишечника (СПК). Внесені доповнення до класифікації хвороб (МКХ-11). Будуть наведені приклади незалежних багатоцентрових досліджень вивчення ролі пробіотиків при СПК, висвітлені питання лабораторної диференціальної діагностики СПК і запальних захворювань кишечника.

Поширення синдрому СПК зумовлюють цифровізація, діджиталізація, війна, перенесений covid-19 тощо.

Наслідки несвоєчасної діагностики і лікування СПК проявляються  зниженням працездатності, частими лікарняними, економічними та психологічними втратами.

Мета заходу спрямована на навчання фахівців відповідного профілю вчасному розпізнаванню синдрому подразненого кишечника, запобігання тривалому стану тривоги, профілактичним діям у вигляді зміни пріоритетів, тактики та стратегії життя для того, щоб не розплачуватися своїм ментальним та соматичним здоров’ям.

До участі у майстер-класі запрошуються науковці, викладачі, лікарі всіх спеціальностей, аспіранти, докторанти, лікарі-інтерни, магістри, військові лікарі тощо.

Зареєстровані учасники, які сплатили за участь у майстер-класі, отримають ZOOM-посилання на онлайн-зустріч 09.11.2023 р., а також відповідний сертифікат із зазначенням 10 балів БПР (провайдер № 1411), при успішному проходженні тестування.

        Інформація про захід БПР також розміщена на вебсайтах  https://maon.com.ua/ та  http://nanvou.org.ua/ у розділі «Новини».

 

Координатор: Тетяна Володимирівна Товалович

Контактна електронна адреса maon@ukr.net, тел.: +380977084368

 

 

Інформаційне повідомлення (завантажити)

Картка заходу (завантажити)

Форма заявки (завантажити)

  • Майстер-клас «Синдром подразненого кишечника: діагностика і лікування» у рамках заходів БПР Центру тестування МОЗ України
 

Шановні користувачі, з метою уникнення розповсюдження спаму та реклами, просимо Вас авторизуватися через профіль в соціальних мережах.

Це не займе багато часу, та не потребує заповнення жодних форм. Дякуємо за розуміння!

Увійти використовуючи пофіль:
Створення сайту: DoSites.Net
На початок сторінки Карта сайту