Майстер-клас «Сугестивна та гіпносугестивна психотерапія» у рамках заходів БПР Центру тестування МОЗ України
Майстер-клас «Сугестивна та гіпносугестивна психотерапія» у рамках заходів БПР Центру тестування МОЗ України
Додано:08/03/2024

Вельмишановні колеги!

Запрошуємо Вас взяти участь у майстер-класі «Сугестивна та гіпносугестивна психотерапія», який відбудеться 05 квітня 2024 року на платформі ZOOM, початок о 13:00 (5 академічних годин).

Реєстрацію на захід відкрито по 04.04.2024 року (включно до 12:00) .

Для підтвердження участі у майстер-класі просимо зареєструватися, надіславши заявку на електронну адресу: maon@ukr.net (форма додаток 1 ).

Участь у майстер-класі – 1000 грн з особи (1 день), які слід сплатити на розрахунковий рахунок: найменування отримувача: ГО «МАОН», код отримувача (ЄДРПОУ): 40486274, рахунок отримувача: UA243052990000026004046707076, назва банку: АТ КБ "ПРИВАТБАНК" .Призначення платежу: «Організаційний внесок за участь у майстер-класі  05.04.2024 р. від ПІБ».

Для військових лікарів та клінічних психологів за фахом даний захід БПР безкоштовно.

Майстер-клас проводить доктор медичних наук, професор, заслужений лікар України, лікар вищих категорій з психіатрії, психотерапії, наркології, медичної психології, відмінник освіти України, академік  і президент громадських організацій ГО «НАН ВО України» та ГО «МАОН» Станіслав ТАБАЧНІКОВ.

            Програма. Сугестивна психотерапія. Класифікація психотерапевтичних методів та методик. Класичні методи. Сугестивні методи: сугестивна, гіпносугестивна психотерапія. Техніки гіпнотизації. Лікувальне навіювання у гіпнозі. Глибина гіпнозу. Дегіпнотизація. Ускладнення при гіпнотизації. Показання та протипоказання до застосування гіпносугестивної психотерапії. Особистість психотерапевта.

        Мета заходу – теоретична і практична підготовка фахівців, оволодіння навичками і технікою проведення сугестивної психотерапії та гіпнозу.

        Захід розраховано на лікарів-психіатрів, психотерапевтів, лікарів-наркологів, лікарів-психологів, практичних психологів та лікарів загальної практики, які працюють в закладах охорони здоров’я України усіх форм власності, фахівців соціальних служб, реабілітаційних центрів, а також аспірантів, докторантів, магістрів і інтернів за даним фахом.

        Зареєстровані учасники майстер-класу, які сплатили за участь у заході та успішно пройшли тестувння, отримають посилання на онлайн-зустріч 04.04.2024 р., а також відповідний сертифікат 10 балів за 1 день  БПР, провайдер № 1411.

 

Координатор: Тетяна Товалович

Контактна електронна адреса: maon@ukr.net та мобільний тел.: +380977084368.

 

Інформаційне повідомлення (завантажити)

Навачальна програма (завантажити)

Картка заходу (завантажити)

Форма заявки (завантажити)

Програма проведення заходу (завантажити)

  • Майстер-клас «Сугестивна та гіпносугестивна психотерапія» у рамках заходів БПР Центру тестування МОЗ України
 

Шановні користувачі, з метою уникнення розповсюдження спаму та реклами, просимо Вас авторизуватися через профіль в соціальних мережах.

Це не займе багато часу, та не потребує заповнення жодних форм. Дякуємо за розуміння!

Увійти використовуючи пофіль:
Створення сайту: DoSites.Net
На початок сторінки Карта сайту