Майстер-клас «Технології хірургічного лікування ускладнених юкстапапілярних виразок» у рамках заходів БПР Центру тестування МОЗ України
Майстер-клас «Технології хірургічного лікування ускладнених юкстапапілярних виразок» у рамках заходів БПР Центру тестування МОЗ України
Додано:08/10/2023

Вельмишановні колеги !

Запрошуємо Вас взяти участь у майстер-класі «Технології хірургічного лікування ускладнених юкстапапілярних виразок», який відбудеться 01 листопада 2023 року на платформі ZOOM, початок – 14:00; закінчення –  17:00 (3 академічні години) .        

Метою проведення майстер-класу є вивчення сучасних технологій хірургічного лікування ускладнених юкстапапілярних виразок.

Анотація заходу. Хірургічне лікування ускладнених зацибулинних та навколососочкових дуоденальних виразок до теперішнього часу залишається складною і до кінця невирішеною проблемою. За даними різних авторів, постбульбарні виразки складають від 3,8% до 12%, а юкстапапілярні виразки зустрічаються ще рідше із показником 0,6%. Виконання ургентних оперативних втручань при велетенських калезних пенетруючих юкстапапілярних виразках пов’язано із надзвичайним ризиком ятрогенного пошкодження біліарних та панкреатичних протоків. Рідкість локалізації, складнощі діагностики та хірургічного лікування, високий рівень післяопераційних ускладнень та летальності обумовлюють актуальність подальшої розробки проблеми хірургічного лікування ускладнених навколососочкових дуоденальних виразок, застосування запропонованих як органозберігаючих операцій, так і реконструктивних втручань із реімплантацією великого дуоденального сосочка в дванадцятипалу або худу кишку.

Захід розраховано на лікарів-хірургів державних закладів охорони здоров’я та приватних медичних центрів.

Для підтвердження участі у майстер-класі просимо зареєструватися, надіславши заявку на електронну адресу: nanvuz@ukr.net (форма додається).

Майстер-клас проводить доктор медичних наук, професор, академік ГО «НАН ВО України», академік Української технологічної академії, заслужений лікар України  ШЕПЕТЬКО Євген Миколайович.

Участь у майстер-класі – 350 грн з особи, які слід сплатити на розрахунковий рахунок – найменування отримувача: ГО «НАН ВО УКРАЇНИ», код одержувача: 35138443. Рахунок отримувача у форматі відповідно до стандарту IBAN: UA383052990000026006046708017. Назва банку: АТ КБ «ПриватБанк». Призначення платежу: «Організаційний внесок за участь у майстер-класі 01.11.2023 р. від ПІБ».

        *Для військових хірургів участь у заході безкоштовна.

        Реєстрацію на захід відкрито з 10.10.2023 р. до 31.10.2023 р. (до 12:00) включно.

Зареєстровані учасники майстер-класу, які сплатили за участь у заході отримають посилання на онлайн-зустріч 31.10.2023 р., а також відповідний сертифікат із зазначенням 10 балів БПР, провайдер № 1407 (при успішному проходженні тестування).

 

Координатор: Тетяна Володимирівна Товалович,

контактна електронна адреса: n­­­­­­­­­­­­­­­­­­anvuz@ukr.net, тел.: +380977084368.

 

Інформаційне повідомлення (завантажити)

Картка заходу (завантажити)

Форма заявки (завантажити)

  • Майстер-клас «Технології хірургічного лікування ускладнених юкстапапілярних виразок» у рамках заходів БПР Центру тестування МОЗ України
 

Шановні користувачі, з метою уникнення розповсюдження спаму та реклами, просимо Вас авторизуватися через профіль в соціальних мережах.

Це не займе багато часу, та не потребує заповнення жодних форм. Дякуємо за розуміння!

Увійти використовуючи пофіль:
Створення сайту: DoSites.Net
На початок сторінки Карта сайту