VIІ Міжнародна науково-практична онлайн-конференція «Філософія саду і садівництва в світовій культурі: джерела та новітні інтерпретації»
VIІ Міжнародна науково-практична онлайн-конференція «Філософія саду і садівництва в світовій культурі: джерела та новітні інтерпретації»
Додано:29/04/2023

Запрошуємо Вас узяти участь у VII Міжнародній науково-практтичній конференції «Філософія саду і садівництва в світовій культурі: джерела та новітні інтерпретації» , яка відбудеться 4 травня 2023 року о 10 годині як на платформі гугл-міт (https://meet.google.com/pbx-zqse-ifm), так і форматі безпсереднього "живого" спілкування (аудиторія №208, корпус №4 Уманського національного університету садівництва).

ОСНОВНІ ТЕМАТИЧНІ НАПРЯМКИ КОНФЕРЕНЦІЇ

  1. Концептуальна тріада «Сад – Садівництво – Садівничий» у духовно-філософському та цивілізаційному дискурсі: джерела, ґенеза, сучасний контекст;
  2. Актуальні проблеми вивчення аграрних та економічних наук в ХХІ столітті: виклики та перспективи;
  3. Універсум соціально-гуманітарних і правових дисциплін у сучасній вищій школі: новітні реалії, інформаційні технології, освітницькі стратегії;
  4. Духовно-інтелектуальне садівництво: дитячий садок – школа – вуз;
  5. Філософія саду і садівництва у художньо-образному Слові: від «Саду Божественних пісень» Григорія Сковороди до «Саду нетанучих скульптур» Ліни Костенко;
  6. Семіосфера духовно-національної ідентичності та буття мови;
  7. 7.Сад української мови – сад духовного єднання нації;
  8. Філософія Саду і садівництва в родині Симиренків: від видання Шевченкового «Кобзаря» до яблуневого Саду родоводу Симиренків;

Робочі мови конференції: українська, польська,  англійська

Для участі в конференції потрібно надіслати до 30 квітня 2023 року на електронну адресу jamchuk1972@gmail.com наступну інформацію:

  • Заявку на участь із темою доповіді, напрямом конференції та інформацією про автора (ім’я, прізвище, посада, установа, назва доповіді, адреса, телефон, електронна пошта).
  • Електронну версію тез доповіді, написану відповідно до вимог (в окремому файлі з ім’ям, наприклад: Петренко_тези).

 

Інформаційне повідомлення (завантажити)

 

  • VIІ Міжнародна науково-практична онлайн-конференція «Філософія саду і садівництва в світовій культурі: джерела та новітні інтерпретації»
 

Шановні користувачі, з метою уникнення розповсюдження спаму та реклами, просимо Вас авторизуватися через профіль в соціальних мережах.

Це не займе багато часу, та не потребує заповнення жодних форм. Дякуємо за розуміння!

Увійти використовуючи пофіль:
Створення сайту: DoSites.Net
На початок сторінки Карта сайту