Майстер-клас «Психічне здоров’я та психічні розлади. Що необхідно знати фахівцям різних спеціальностей?» у рамках заходів БПР
Майстер-клас «Психічне здоров’я та психічні розлади. Що необхідно знати фахівцям різних спеціальностей?» у рамках заходів БПР
Додано:11/11/2023

Вельмишановні колеги !

 

Запрошуємо Вас взяти участь у майстер-класі «Психічне здоров’я та психічні розлади. Що необхідно знати фахівцям різних спеціальностей?», який відбудеться 04 грудня 2023 року на платформі ZOOM (початок - о 12:00, закінчення – о 15:00).

Метою проведення майстер-класу є вивчення особливостей клінічних проявів психічних розладів та регістрів. Окреслення межі компетенції лікарів різних спеціальностей і маршруту хворого. Вивчення основ комунікації з хворим на психічні розлади та його родичами.

Захід розраховано на лікарів всіх спеціальностей, практичних психологів закладів охорони здоров’я, а також приватних медичних і реабілітаційних центрів, працівників соціальних служб, волонтерів тощо.

Для підтвердження участі у майстер-класі просимо зареєструватися, надіславши заявку на електронну адресу: nanvuz@ukr.net (форма додається).

Майстер-клас проводить докторка медичних наук, професорка, академік ГО «НАН ВО України» КОЖИНА Ганна Михайлівна.

Участь у майстер-класі – 450 грн з особи, які слід сплатити на розрахунковий рахунок ГО НАН ВО УКРАЇНИ, код одержувача: 35138443. Рахунок отримувача у форматі відповідно до стандарту IBAN: UA383052990000026006046708017. Назва банку: АТ КБ «ПриватБанк».

Призначення платежу: «Організаційний внесок за участь у майстер-класі від ПІБ».

        *Для військових лікарів захід безкоштовно.

        Реєстрацію на захід відкрито до 16:00 01.12.2023 року включно.

Зареєстровані учасники майстер-класу отримають посилання на онлайн-зустріч 01.12.2023 р. до 16:00, а також відповідний сертифікат  при успішному проходженні тестування, провайдер № 1407.

Анотація заходу: Війна з усіма її проявами – це надпотужний стресовий чинник, який має вплив на психіку людини. До особливо уразливих груп належать особи з тяжкими психічними розладами. Лікарям та практичним психологам, працівникам соціальних служб тощо важливо знати особливості клінічних проявів психічних розладів, ознаки декомпенсації психічного стану хворого, алгоритм надання допомоги.

Координатор: Тетяна Володимирівна Товалович n­­­­­­­­­­­­­­­­­­anvuz@ukr.net, тел.: +380977084368

 

Інформаційне повідомлення (завантажити)

Навачальна програма (завантажити)

Картка заходу (завантажити)

Форма заявки (завантажити)

 

  • Майстер-клас «Психічне здоров’я та психічні розлади. Що необхідно знати фахівцям різних спеціальностей?» у рамках заходів БПР
 

Шановні користувачі, з метою уникнення розповсюдження спаму та реклами, просимо Вас авторизуватися через профіль в соціальних мережах.

Це не займе багато часу, та не потребує заповнення жодних форм. Дякуємо за розуміння!

Увійти використовуючи пофіль:
Створення сайту: DoSites.Net
На початок сторінки Карта сайту