Майстер-клас «Телемедицина. Світові практики та перспективи розвитку телемедицини в Україні» у рамках заходів БПР Центру тестування МОЗ України
Майстер-клас «Телемедицина. Світові практики та перспективи розвитку телемедицини в Україні» у рамках заходів БПР Центру тестування МОЗ України
Додано:15/03/2024

           Вельмишановні колеги!

Запрошуємо Вас взяти участь у майстер-класі «Телемедицина. Світові практики та перспективи розвитку телемедицини в Україні», який відбудеться 30 квітня 2024 року на платформі ZOOM, початок о 12:30 (3 академічні години).

Реєстрацію на захід відкрито по 29.04.2024 року (включно до 12:00). Для підтвердження участі у майстер-класі просимо зареєструватися, надіславши заявку на електронну адресу: nanvuz@ukr.net (форма реєстрації додається).

Участь у майстер-класі – 500 грн з особи (1 день), які слід сплатити на розрахунковий рахунок: найменування отримувача: ГО «НАН ВО УКРАЇНИ», код одержувача: 35138443. Рахунок отримувача у форматі відповідно до стандарту IBAN: UA383052990000026006046708017. Назва банку: АТ КБ «ПриватБанк». Призначення платежу: «Організаційний внесок за участь у майстер-класі  30.04.2024 р. від ПІБ».

Для військових лікарів та клінічних психологів за фахом даний захід БПР безкоштовно.

Майстер-клас проводить доцент кафедри менеджменту охорони здоров’я Національного медичного університету ім. О.О. Богомольця, секретар міжвідомчої робочої групи з розбудови телемедицини в Україні, к.мед.н., Терентюк В.Г.

Програма. Представлення основних тенденцій розвитку телемедицини, найкращі світові практики телемедицини. Перспективи розвитку телемедицини в Україні. Оновлене нормативно-правове регулювання телемедицини в країні. Основні методи та засоби телемедицини: телеконсультування, телеметрія, телерадіологія. Планування впровадження телемедицини в закладах охорони здоров’я. Телемедицина в пакетах програми медичних гарантій.

Мета заходу – підготовка керівників закладів та практичних лікарів до застосування методів та засобів телемедицини в практичній діяльності. Надати медичним працівникам інформацію щодо інтеграції методів та засобів телемедцини в електронну систему охорони здоров’я.

Захід розраховано на практикуючих лікарів, керівників закладів охорони здоров’я, лікарів всіх спеціальностей, які працюють в закладах охорони здоров’я України усіх форм власності, а також аспірантів, докторантів, магістрів і інтернів.

Зареєстровані учасники майстер-класу, які сплатили за участь у заході, отримають посилання на онлайн-зустріч 29.04.2024 р., а також відповідний сертифікат 10 балів за 1 день БПР, провайдер № 1407.

 

Координатор: Тетяна Товалович

Контактна електронна адреса: nanvuz@ukr.net та мобільний тел.: +380977084368.

 

Інформаційне повідомлення (завантажити)

Навачальна програма (завантажити)

Картка заходу (завантажити)

Форма заявки (завантажити)

Програма проведення заходу (завантажити)

  • Майстер-клас «Телемедицина. Світові практики та перспективи розвитку телемедицини в Україні» у рамках заходів БПР Центру тестування МОЗ України
 

Шановні користувачі, з метою уникнення розповсюдження спаму та реклами, просимо Вас авторизуватися через профіль в соціальних мережах.

Це не займе багато часу, та не потребує заповнення жодних форм. Дякуємо за розуміння!

Увійти використовуючи пофіль:
Створення сайту: DoSites.Net
На початок сторінки Карта сайту