Семінар «Порушення і розлади внаслідок пристрасті до азартних ігор: рання діагностика та лікування»
Семінар «Порушення і розлади внаслідок пристрасті до азартних ігор: рання діагностика та лікування» у рамках заходів БПР Центру тестування МОЗ України
Додано:15/09/2023

Запрошуємо Вас взяти участь у семінарі «Порушення і розлади внаслідок пристрасті до азартних ігор: рання діагностика та лікування», який відбудеться 27 жовтня 2023 року на платформі ZOOM з 11:00 до 13:00.

         Реєстрацію на захід відкрито з 18.09.2023 р. по 09.10.2023 р. включно.

         Для підтвердження участі у семінарі просимо зареєструватися, надіславши заявку на електронну адресу: nanvuz@ukr.net.

Участь у семінарі – 500 грн з особи, які слід сплатити на розрахунковий рахунок – найменування отримувача: ГО «НАН ВО УКРАЇНИ», код одержувача: 35138443. Рахунок отримувача у форматі відповідно до стандарту IBAN: UA383052990000026006046708017. Назва банку: АТ КБ «ПриватБанк». Призначення платежу: «Організаційний внесок за участь у семінарі від ПІБ».

* Для військових лікарів відповідного фаху безкоштовно.

         Семінар проводить докторка медичних наук, професорка, академік ГО «НАН ВО України» та  ГО «МАОН», член Президії громадських організацій: «Національна академія наук вищої освіти України», «Міжнародна академія освіти і науки» та «Асоціація психотерапевтів  і психоаналітиків України»  Олена ОСУХОВСЬКА.

         Мета заходу – своєчасна діагностика, лікування та ефективна профілактика пристрасті в осіб до азартних ігор.

     Анотація. У наш час стрімкого розвитку інформаційних технологій комп’ютер, комп’ютерні ігри, інтернет-казино та інші майданчики, у тому числі з азартними іграми, стали популярними серед людей різного віку. Ігрова та цифрова залежність – вкрай важливі й актуальні проблеми сьогодення, які можуть набувати патологічного характеру. На перший погляд, такі захоплення здаються цілком нешкідливою розвагою й нормою проведення дозвілля. Але коли вони починають негативно впливати на Ваше життя, наслідки можуть виявитися невтішними. Пристрасті до азартних ігор мають кількість клінічних проявів, які прийнято поділяти на групи. Як своєчасно діагностувати, правильно лікувати й запобігти таким пристрастям до азартних ігор більш детально Ви дізнаєтесь, відвідавши даний семінар.

   До участі у семінарі запрошуються лікарі всіх спеціальностей,  у тому числі, лікарі-психіатри, лікарі-наркологи, психотерапевти, лікарі-психологи, лікарі-інтерни та магістри, медичні та практичні психологи, які працюють в закладах охорони здоров’я усіх форм власності.

Зареєстровані учасники семінару отримають посилання на онлайн-зустріч 26.10.2023 р., а також відповідний сертифікат (10 балів) БПР, провайдер № 1407.

Координатор: Тетяна Товалович

Контактна електронна адреса: n­­­­­­­­­­­­­­­­­­anvuz@ukr.net, тел.: +380977084368.

 

Інформаційне повідомлення (завантажити)

Картка заходу (завантажити)

Форма заявки (завантажити)

  • Семінар «Порушення і розлади внаслідок пристрасті до азартних ігор: рання діагностика та лікування»
 

Шановні користувачі, з метою уникнення розповсюдження спаму та реклами, просимо Вас авторизуватися через профіль в соціальних мережах.

Це не займе багато часу, та не потребує заповнення жодних форм. Дякуємо за розуміння!

Увійти використовуючи пофіль:
Створення сайту: DoSites.Net
На початок сторінки Карта сайту