Семінар «Психотерапія, психокорекція і психопрофілактика порушень та розладів внаслідок пристрасті до азартних ігор» у рамках заходів БПР
Семінар «Психотерапія, психокорекція і психопрофілактика порушень та розладів внаслідок пристрасті до азартних ігор» у рамках заходів БПР
Додано:08/10/2023

Вельмишановні колеги !

 

Громадська організація «Національна академія наук вищої освіти України» запрошує Вас взяти участь у семінарі «Психотерапія, психокорекція і психопрофілактика порушень та розладів внаслідок пристрасті до азартних ігор», який відбудеться 15 листопада 2023 року на платформі ZOOM з 12:00 до 15:00.

           Реєстрацію на захід відкрито з 10.10.2023 р. до 12:00 14.11.2023 р. включно.

          Для підтвердження участі у семінарі просимо зареєструватися, надіславши заявку на електронну адресу: nanvuz@ukr.net (форма додається).

Участь у семінарі – 500 грн з особи, які слід сплатити на розрахунковий рахунок – найменування отримувача: ГО «НАН ВО УКРАЇНИ», код одержувача: 35138443. Рахунок отримувача у форматі відповідно до стандарту IBAN: UA383052990000026006046708017. Назва банку: АТ КБ «ПриватБанк». Призначення платежу: «Організаційний внесок за участь у семінарі від ПІБ».

* Для військових лікарів відповідного фаху безкоштовно.

           Семінар проводить докторка медичних наук, професорка, п.н.с. ДУ «Інститут судової психіатрії Міністерства охорони здоров’я України», академік ГО «НАН ВО України» та  ГО «МАОН», член Президій громадських організацій: «Національна академія наук вищої освіти України», «Міжнародна академія освіти і науки» та «Асоціація психотерапевтів  і психоаналітиків України», голова КРК  Олена ОСУХОВСЬКА.

Мета заходу спрямована на своєчасну діагностику, лікування і профілактику залежності від азартних ігор та каморбідних адиктивних станів.

           Програма заходу. Порушення та розлади унаслідок пристрасті до азартних ігор (патологічний гемблінг). Поведінковий патерн пристрасті. Методи психотерапії, психокорекції та психопрофілактики.

         До участі у семінарі запрошуються лікарі-психіатри, лікарі-наркологи, психотерапевти, лікарі-психологи, лікарі-інтерни та магістри, медичні та практичні психологи, які працюють в закладах охорони здоров’я усіх форм власності.

        Зареєстровані учасники семінару, які сплатили організаційний внесок, отримають посилання на онлайн-зустріч 14.11.2023 р., а також відповідний сертифікат (10 балів) «Провайдер БПР» за номером 1407 (при успішному проходженні тестування).

Координатор: Тетяна Товалович

Контактна електронна адреса: n­­­­­­­­­­­­­­­­­­anvuz@ukr.net, тел.: +380977084368

 

Інформаційне повідомлення (завантажити)

Картка заходу (завантажити)

Форма заявки (завантажити)

  • Семінар «Психотерапія, психокорекція і психопрофілактика порушень та розладів внаслідок пристрасті до азартних ігор» у рамках заходів БПР
 

Шановні користувачі, з метою уникнення розповсюдження спаму та реклами, просимо Вас авторизуватися через профіль в соціальних мережах.

Це не займе багато часу, та не потребує заповнення жодних форм. Дякуємо за розуміння!

Увійти використовуючи пофіль:
Створення сайту: DoSites.Net
На початок сторінки Карта сайту